Ηλιοφάνεια και βοριάδες


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 13 έως 24 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη βόρεια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 Μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 Μποφόρ.
Ίδιος καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.
► Προγνώσεις καιρού κατά τόπους από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Πηγή: meteo.gr

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!