Ξεκίνημα για την Μικτή Χορωδία και την Παιδική Χορωδία "Γαλήνη"


Μικτή Χορωδία και Παιδική Χορωδία "Γαλήνη"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Ο πολιτισμός μάς πλουτίζει πνευματικά και συναισθηματικά. Η καλή μουσική είναι πολιτισμός και την καλλιέργειά της επιδιώκουμε για έβδομη πλέον χρονιά με τα σχήματα της Παιδικής Χορωδίας και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού του Τιμίου Σταυρού στο Ωραιόκαστρο.
            Η παιδική μας χορωδία είναι μια ευκαιρία για κάθε παιδί να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Κάθε παιδί αναπτύσσει μουσική αντίληψη, μαθαίνει να κατανοεί τη μουσική, να αξιοποιεί τις φωνητικές του δυνατότητες και να δουλεύει ομαδικά μέσα σε μια χαρούμενη παρέα.
            Η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής με τη συμμετοχή στη Μικτή Χορωδία και τα θετικά σχόλια για τις εκδηλώσεις που ήδη διοργανώσαμε, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε και το σχήμα της Χορωδίας Ενηλίκων. Με σκοπό να γνωρίσουμε τη μουσική, να καταλάβουμε και να αισθανθούμε τι είναι καλή ποιότητα στη μουσική, συνεχίζουμε να δημιουργούμε πολιτισμό στον τόπο μας.
Ωραιόκαστρο, 1 Οκτωβρίου 2018
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!