Ν. Κοτζιάς: «Ρωτήστε με αύριο» για αυτόνομη κάθοδο του Πράττω


Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου της Κίνησης Πράττω στις εθνικές εκλογές άφησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτησή του ο Νίκος Κοτζιάς. «Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Μάριο Διονέλλη και στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA ενώ τόνισε πως η Κίνηση ήδη ετοιμάζεται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όπως είπε ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.
Για το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης ο κ. Κοτζιάς είπε πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν «υλοποίησε» την επέκταση ενώ ερωτώμενος για το «βιαστικό» της σχετικής ανακοίνωσης κατά την παράδοση του Υπουργείου απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή (εφόσον πρόκειται για Προεδρικά Διατάγματα) ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών είπε πως θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα...
Επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝ.ΕΛΛ., (ακόμα και η παρούσα κυβέρνηση θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς αυτούς κατά την εκτίμησή του) ενώ για τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου λέει πως «για να μπορεί κάποιος να εκβιαστεί πρέπει και να υφίσταται τον εκβιασμό».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!