Χαιρετισμός στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Δημοσίων Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών Χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης απο την υφυπουργό Εσωτερικών κ Νοτοπούλου


Θεσσαλονίκη, 19 Οκτωβρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στη διεθνή συνδιάσκεψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018,  η Υφυπουργός Εσωτερικών, (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.
Η Υφυπουργός, στο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στην αποστολή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Ευρώπη και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Μια αποστολή που έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα των χρόνων έμεινε όμως αυθεντική, διατηρώντας την ποιότητα του προγράμματός της, του υψηλού επιπέδου ενημέρωσης που παρέχει σε μια εποχή της εύκολης και ταχύτατης διάδοσης των Fake News.
Είναι κρίσιμο για την ίδια τη δημοκρατία, τόνισε, να περιφρουρήσουμε το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Ειδικά τώρα που ακούγονται κραυγές για ένα νέο μαύρο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!