Θεσσαλονίκη: Καταγγελία δημοτικού συμβούλου για απειλές


Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετέβη ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Γιώργος Αβαρλής, ο οποίος σήμερα το πρωί δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.
«Πρόκειται για βάρβαρη επίθεση εναντίον της δημοκρατίας και των θεσμών της», δήλωσε ο ίδιος στην «Εφ. Συν.» εμφανώς ταραγμένος, συνδέοντας σαφώς τις απειλές με τη δράση και τις τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Το τηλεφώνημα έγινε σήμερα στις 9:15 το πρωί και ο άγνωστος απείλησε τον Γιώργο Αβαρλή ότι θα τον κάψει ζωντανό μπροστά στο παιδί του, ενώ συνέχισε με οχετό ύβρεων, χωρίς φυσικά να αναφερθεί σε ποια υπόθεση αναφέρεται.
Ο δημοτικός σύμβουλος ενημέρωσε αμέσως την Ασφάλεια και τον διοικητή της και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές για τον εντοπισμό του άνδρα που τηλεφώνησε στον δημοτικό σύμβουλο.
Ο κ. Αβαρλής συνδέει ευθέως το τηλεφώνημα με τη στάση του σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος στο δημοτικό συμβούλιο και ειδικότερα με τρέχουσες υποθέσεις που έχουν συζητηθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου.
Για την υπόθεση έχουν ήδη ενημερωθεί τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!