Απόλυτος κυρίαρχος και μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ


ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ των νικών (αλλά όχι και των βαθμών, καθώς ξεκίνησε με -2) συνεχίζει στη Super League η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε στην Τούμπα με 2-0 του Παναθηναϊκού, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.
Χάρη στη νίκη του αυτή, ο «δικέφαλος» έφτασε στους 22 βαθμούς και έμεινε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αντίθετα, τα «πιτσιρίκια» του Παναθηναϊκού υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και υποχώρησαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς (ξεκίνησαν τη διοργάνωση με -6).
Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 #slgr #paokpao #matchday8
https://t.co/8WWTSqstaG pic.twitter.com/jUh0rB9ywB
— Super League Greece (@Super_League_GR) 29 Οκτωβρίου 2018
Στο ντέρμπι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά από την αρχή επιχειρώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ κι έτσι να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη. Απέναντί του, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με πειθαρχία, συνεχές τρέξιμο και αλληλοκάλυψη, κατόρθωσαν να ξεπεράσουν ανώδυνα το πρώτο ημίχρονο, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλός τους.
Αποτελέσματα Super League Σουρωτή-8η αγωνιστική #slgr #matchday8 pic.twitter.com/mfiTfWJg7s
— Super League Greece (@Super_League_GR) 29 Οκτωβρίου 2018
Στην επανάληψη, η ομάδα του Λουτσέσκου πίεσε περαιτέρω τον αντίπαλό της, δίνοντας την εντύπωση ότι το γκολ δεν θα αργούσε να έρθει. Και πράγματι, ο συνήθης ύποπτος Πρίγιοβιτς με κοντινή προβολή, έβαλε στη θέση του οδηγού την ομάδα του, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των «πρασίνων».
Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι, δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες για άλλα τέρματα και σφράγισε τη νίκη στο 76' με τον Λημνιό, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ματς, δευτερόλεπτα νωρίτερα.
Βαθμολογία Super League Σουρωτή-8η αγωνιστική #slgr #fm2019 #matchday8 pic.twitter.com/T4zIbE2cvP
— Super League Greece (@Super_League_GR) 29 Οκτωβρίου 2018
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (82’ Ουάρντα), Πέλκας (53’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (76’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.
Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Δώνης (77’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (64’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής (77’ Κάτσε), Μακέντα.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!