Βρέθηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου, απομένει η επίσημη ταυτοποίηση


Δυσάρεστο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου κτηνοτρόφου που αγνοούνταν απ' το περασμένο Σάββατο, στον Αλμυρό Βόλου, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες απ' το τοπικό e-volos αλλά και το Lamiareport βρέθηκε πτώμα άντρα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή «Κόκκινος Βράχος» και μένει να ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο.  Σύμφωνα πάντως με την Πυροσβεστική Λαμίας όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον 73χρονο αγνοούμενο.
Όπως αναφέρει το e-volos ο άντρας βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του. Ο 73χρονος βρέθηκε εντός των ορίων της Φθιώτιδας, που σημαίνει ότι διήνυσε αρκετά μεγάλη απόσταση καθώς πιθανότατα αποπροσανατολίστηκε απ' την πυκνή ομίχλη στο όρος Όθρυς.
Τα ίχνη του κτηνοτρόφου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο, καθώς είχε μεταβεί στο ποιμνιοστάσιό του μαζί με ένα ακόμη άτομο.
Η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» αναφέρει ότι ο 73χρονος έχοντας ολοκληρώσει τη φροντίδα των ζώων, είπε ότι θα παραμείνει στη μονάδα του, ώστε να ολοκληρώσει ορισμένες εργασίες. Οι δύο άντρες χωρίστηκαν και ο πρώτος ανέμενε στο καφενείο της Βρύναινας τον ηλικιωμένο, όπως είχαν συμφωνήσει.
Άκαρπες, στο μεταξύ, παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο Μαντούδι Ευβοίας.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!