Μοιρασιά-θρίλερ στο Παρίσι, τεσσάρες για Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ


Άλλη μία «χορταστική» σε γκολ και θέαμα βραδιά στο Champions League ήταν η Τετάρτη, με 8 αγώνες για τους ομίλους από τον πρώτο έως τον τέταρτο. Ξεχώρισε η ισοπαλία στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νάπολι, η μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και η άνετη επικράτηση της Λίβερπουλ επί του Ερυθρού Αστέρα. 
Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι έριζαν για τη νίκη, ωστόσο το παιχνίδι έκλεισε στην ισοπαλία (2-2). Πιο ικανοποιημένοι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μέχρι το 90ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ, με τον Ντι Μαρία τελικά να δίνει, με γκολ στις καθυστερήσεις, τον έναν βαθμό στην ομάδα του.
Στη Γερμανία, με το ευρύ 4-0 ξέσπασε η Ντόρτμουντ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί γνώρισαν τη μεγαλύτερη ήττα τους στη διοργάνωση, εξαιτίας κυρίως των δικών τους λαθών.
Με το ίδιο σκορ (4-0) η Λίβερπουλ κυριάρχησε στην Αγγλία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς ουσιαστικά να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από τον αντίπαλό της. Σκόραραν οι... συνήθεις ύποπτοι (Σαλάχ, Φιρμίνιο, Μανέ).  
Η Μπαρτσελόνα μπορεί και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, όπως απέδειξε με τη νίκη του με 2-0 κόντρα στην Ίντερ, με σκόρερ τους Ραφίνια και Τζόρντι Άλμπα.
Scores on the hour...#UCL pic.twitter.com/QlLLlezoHQ
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 24 Οκτωβρίου 2018
1ος ΟΜΙΛΟΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
4ος ΟΜΙΛΟΣ

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!