Τι έδειξε η αυτοψία για το θάνατο των τριών μεταναστριών στον Έβρο


Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος των τριών γυναικών αφροασιατικής καταγωγής που προσπάθησαν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα. Oι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν σε παραποτάμιο περιοχή στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου. 
Οι τρεις μετανάστριες εντοπίστηκαν νεκρές χωρίς να φέρουν σημάδια πνιγμού με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή να δείχνουν πως φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι), ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, τρεις ή τέσσερις μέρες πριν αποκαλυφθεί το φρικτό έγκλημα.
Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχαν και συγγενικούς δεσμούς. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ η τρίτη μεταξύ 25 και 35 ετών.
Οι σοροί τους μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!