Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου στο ΕΠΑΛ Ευόσμου με θέμα “Γάμος: Ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί !!!” απο τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου "Ο Σταυραετός"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
« Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ»
       Κατσαντώνη 78, Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6986 546 700, 6977 877 698


                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          
Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου στο ΕΠΑΛ Ευόσμου
με θέμα
Γάμος: Ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί !!!

                 ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00  θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Π.Α.Λ  Ευόσμου μια ακόμη κορυφαία  ομιλία του  λαοφιλούς, χαρισματικού και αγαπητού Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη  π. Ανδρέα Κονάνου με θέμα Γάμος: Ό,τι  καλύτερο σου έχει συμβεί !!!

Και όπως πάντα μετά το πέρας της  ομιλίας του θα ακολουθήσει διάλογος και ανοιχτή συζήτηση στη διάρκεια της οποίας  ο π. Ανδρέας Κονάνος   θα απαντήσει στις ερωτήσεις, θα λύσει απορίες, ανησυχίες και  προβληματισμούς του κοινού και θα υπογράψει βιβλία του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και Υπεύθυνο Νεολαίας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Γιάννη Φαρμάκη με την  ομιλία του ο π. Ανδρέας Κονάνοςθα εγκαινιάσει την έναρξη λειτουργίας του 1ου ενημερωτικού κύκλου του «Σαρακατσάνικου Σχολαρχείου». Πρόκειται για μια νέα  μια νέα πρωτοβουλία του Συλλόγου με στόχο την ενημέρωση και την πληροφόρηση των μελών και των φίλων όχι μόνο του Συλλόγου αλλά και όλων των πολιτών σε θέματα Ιστορίας, Θρησκείας, Υγείας, Περιβάλλοντος, Διατροφής, Ψυχολογίας τα οποία θα προσκληθούν να αναπτύξουν διακεκριμένοι  επιστήμονες.

ΕΠΑΛ Τέρμα Σμύρνης, Εύοσμος
Συγκοινωνία  με τις γραμμές 32, 32Α, 21 του ΟΑΣΘ
 από την Πλατεία Αριστοτέλους


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!