ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο Μητσοτάκης για την κάλυψη σε Άδωνι


Στο θέμα που βγήκε έντονα στο προσκήνιο της επικαιρότητας σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Βασιλεία Στεργιοπούλου, αναφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει όριο» η «ακροδεξιά αθλιότητα» του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης προέβη στην απόλυση της κ. Στεργιοπούλου μόλις πήραν δημοσιότητα όσα «δίδασκε» στην «Ελληνική Αγωγή» (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).
Στη σχετική του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη επειδή «έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια  της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι για τέτοιου είδους «άκρως επικίνδυνες αντιλήψεις των ναζιστών αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη και εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο» και καλεί τον κ. Γεωργιάδη να απολογηθεί για τη στάση του «όπως και για το γεγονός ότι με τη δική του ανοχή βρήκαν χώρο έκφρασης τέτοιες αθλιότητες».
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του και κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τον ουσιαστικά να αποπέμψει τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «οφείλει να αντιληφθεί ότι, με την κάλυψη που του παρέχει, είναι έκθετος απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!