Τρομακτικό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης


Σκηνές πανικού κατέγραψαν κάμερες στον σταθμό Ρεπούμπλικα της Ρώμης, όταν κυλιόμενη σκάλα χάλασε και άρχισε να κινείται πολύ γρήγορα. Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ, η οποία παίζει με τη Ρόμα για το Champions League, οι τραυματίες.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κυλιόμενη σκάλα ενδέχεται να μην άντεξε από το βάρος των ανθρώπων και άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Πολλά άτομα στοιβάχτηκαν στο τέλος της σκάλας, ενώ άλλοι ποδοπατήθηκαν.
Στους είκοσι ο αριθμός των τραυματιών, όλοι τους οπαδοί της ρωσικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αντιμετωπίζει τη Ρόμα στο πλαίσιο του Champions League. Οι οκτώ, τουλάχιστον, από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Ο σταθμός Ρεπούμπλικα είναι κλειστός.
В Риме перед матчем #РомаЦСКА на одной из центральных станций метро вышел из строя эскалатор с болельщиками, есть серьёзно пострадавшие (с) pic.twitter.com/4hslg9ySBt
— Фанаты ЦСКА★RBWorld (@RBWorldorg) 23 Οκτωβρίου 2018
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο Ολίμπικο, ενώ ένας οπαδός της ρωσικής ομάδας φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!