Επαφή με τους «μεγάλους» θέλουν FIFA - UEFA


Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια των FIFA – UEFA, τα τελευταία 24ωρα, να οργανωθεί συνάντηση των μελών της επιτροπής παρακολούθησης και του «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ, του Τσέχου Φούσες, με τις μεγάλες ελληνικές ΠΑΕ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και πιθανώς και τον Άρη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της efsyn.gr, οι κρούσεις έχουν ξεκινήσει κι έχει ενδιαφέρον πως δεν γίνονται από την Ελλάδα, αλλά από τα κεντρικά των διεθνών συνομοσπονδιών, από τα γραφεία ανώτερων παραγόντων τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος είναι η συνάντηση εφόσον επιτευχθεί, να είναι περίπου ανεπίσημη, άτυπη κι αν είναι δυνατό να μη γίνει γνωστό το πότε και το πού. Κάτι που δείχνει πως οι «έξω», έχουν στόχο να προκύψουν ουσιαστικά πράγματα.
Επιπλέον, θέλουν οπωσδήποτε να γίνει μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος, έτσι ώστε με την επανέναρξή του, να έχουν συμφωνηθεί κάποια πράγματα και να αναμένεται η τήρησή τους.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!