1 νέο + 2 αναβαθμισμένα γήπεδα αντισφαίρισης (tennis) σε Ευκαρπία, Άνω Ηλιούπολη, ΔΑΚ Πολίχνης στο Δήμο Παύλου Μελά



Παραδόθηκαν τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη 2018 ένα νέο και δύο αναβαθμισμένα γήπεδα αντισφαίρισης (tennis) στο Δήμο Παύλου Μελά, όλα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς,  για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του κοινού, καθώς το συγκεκριμένο άθλημα παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να γυμναστεί κάποιος και μάλιστα μπορείς να το ξεκινήσεις σε οποιαδήποτε ηλικία.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Παύλου Μελά σε αγαστή συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού, στο πλαίσιο του έργου«Βελτιώσεις Δημοτικών αθλητικών Κέντρων και Ανοιχτών χώρων Άθλησης» μετά την ανακαίνιση και συντήρηση γηπέδων μπάσκετ, ποδοσφαίρου και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, ενίσχυσε την ποιότητα αθλητικών υπηρεσιών και στο Τένις με καίριες παρεμβάσεις και στις 3 Δημοτικές Ενότητες και συγκεκριμένα:
1. Νέο γήπεδο αντισφαίρισης στις Εργατικές Κατοικίες της Ευκαρπίας, στο χώρο υπάρχοντος γηπέδου άλλου αθλήματος, σε οργανωμένη κυψέλη ανοιχτών γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, δίπλα σε Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο, παιδική χαρά, στη στάση Ρόδων.
2. Αναβάθμιση της υποδομής σε ένα από τα πλέον γνωστά γήπεδα αντισφαίρισης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αυτό της Άνω Ηλιούπολης, επί της Περικλέους, δίπλα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου και σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.
3. Τοποθέτηση καινούργιου εξοπλισμού και συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο tennis του ΔΑΚ Πολίχνης, ένας δημοτικός αθλητικός χώρος πολλαπλών εγκαταστάσεων, που γειτνιάζει με Γυμνάσιο και Επαγγελματικό Λύκειο, και αναπτύσσεται κοντά στον υπό κατασκευή κόμβο Αγνώστου Στρατιώτη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!