Το 1ο Ελληνικό Meetup του Τεχνολογικού κινήματος Hedera Hashgraph στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε!Το πρώτο meetup του Ηedera Hashgraph που πραγματοποιήθηκε στις 15/11/18 στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

 


Το κοινό στο 1ο μέρος της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να ακούσει και να ενημερωθεί για τις επαναστατικές αλλαγές που πρόκειται να φέρει η τεχνολογία του Hedera Hashgraph σε τομείς όπως οι μικροπληρωμές, η τεχνητή νοημοσύνη και το ΙοΤ.

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης ο Tim McHale advocate developer του Ηedera Ηashgraph παρουσίασε το μοντέλο διακυβέρνησης του HH και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας, μπαίνοντας σε βαθύτερες τεχνικές λεπτομέρειες.

Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις  τόσο στην Μύριαμ όσο και στον Tim. Όπως διαπιστώθηκε, το γνωστικό επίπεδο των παρευρισκομένων αναφορικά με την Ηedera Ηashagraph ήταν ιδιαίτερα υψηλό και έγινανενδιαφέρουσες ερωτήσεις στο panel.

Τέλος, με την ολοκλήρωση του Q&A session, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις.

Το 1ο meet up της Hedera Hashgraph  ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς παρευρισκόμενους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις προοπτικές της τεχνολογίας και ανυπόμονοι για το επόμενο event. 
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!