Εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Παύλου Μελά και δράση ενημέρωσης για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και o Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης, σας προσκαλούν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 ώρα 11.30 π.μ. στα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Παύλου Μελά  που τελούν υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ ΚΕΠ Υγείας, στην οδό Αγίας Μαρίνας 4, Πολίχνη.
Το Πρόγραμμα
11.00 π.μ., Προσέλευση
11.30 π.μ. Έναρξη
Χαιρετισμός Δημάρχου Παύλου Μελά, Δημητρίου Δεμουρτζίδη
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΔΔΥΠΠΥ και ΚΕΔΕ, Γεωργίου Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου
Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Κοινωνικής πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων, Χαράς Αμανατίδου
Παρουσίαση - Ομιλία από την υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Γεωργία Τσεγνεσίδου με θέμα:
“Ο ρόλος των ΚΕΠ Υγείας στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας”

Επίσης στον ίδιο χώρο, 
Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και το «Όραμα Ελπίδας» διοργανώνουν δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, Αγίας Μαρίνας 4, Πολίχνη, από τις 11.00 έως τις 14.00.
Η ιδέα της εθελοντικής προσφοράς Μυελού των Οστών, αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του, χαρίζοντας ζωή!
Η διαδικασία είναι η εξής:
- Συμπληρώνεις την αίτηση εγγραφής εθελοντή δότη αιμοποιητικών κυττάρων.
- Δίνεις ελάχιστο δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος για να τυποποιηθεί ο ιστικός σου τύπος.
- Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής ανάλυσης καταχωρούνται στο Εθνικό (ΕΟΜ) και Παγκόσμιο (BMDW) Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο συμπολίτης μας Απόστολος Χαριτωνίδης που με τις υπερβάσεις του προωθεί την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς Μυελού των Οστών και αποτελεί πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας στον τόπο μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!