Συνάντηση εργασίας με ΕΥΑΘ, ΠΚΜ και εκπροσώπους επιμελητηρίων της υφ. Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας - Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου


Θεσσαλονίκη, 1 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση εργασίας με ΕΥΑΘ, ΠΚΜ και εκπροσώπους επιμελητηρίων
Συνάντηση εργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΕΥΑΘ και εκπροσώπους του ΕΒΕΘ, του ΒΕΘ, του ΕΕΘ, του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ είχε σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.
Συζητήθηκαν πιθανά  προβλήματα που ανακύπτουν  στη λειτουργία επιχειρήσεων από την εφαρμογή του ειδικού κανονισμού αποχέτευσης της ΕΥΑΘ ΑΕ.
Συμφωνήθηκε εντός 10 ημερών, τα Επιμελητήρια να καταθέσουν εγγράφως τις παρατηρήσεις- προτάσεις τους , σχετικά με τις διατάξεις που αναφέρονται στον σχετικό κανονισμό.
Οι προτάσεις αυτές θα εξεταστούν από επιτροπή εκπροσώπων του ΥΜΑΘ, της ΠΚΜ, της ΕΥΑΘ και των φορέων προκειμένου να ενσωματωθούν στον κανονισμό σύμφωνα με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία, διασφαλίζοντας τόσο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!