Ελληνικές Χορωδιακές Ημέρες στην Καλαμαριά, το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό ΘέΑΤΡΟ «Μελίνα Μερκούρη»


Καλαμαριά    07 – 11-  2018       

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          
Ελληνικές Χορωδιακές Ημέρες  Σάββατο 10/11 και Κυριακή 11/12
στο Δημοτικό ΘέΑΤΡΟ «Μελίνα Μερκούρη»

Δύο βραδιές για την ελληνική χορωδιακή μουσική, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ  στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Οι μουσικές αυτές εκδηλώσεις είναι ενταγμένες στον θεσμό  «Ελληνικές Χορωδιακές Ημέρες»  που ξεκίνησε το 2014 και είχε ως  στόχο  να αναδείξει την σύγχρονη ελληνική δημιουργία, παρουσιάζοντας έργα για χορωδία, είτε πρωτότυπα, είτε με ενδιαφέρουσες επεξεργασίες.

Την πρώτη ημέρα στη σκηνή του θεάτρου θα ανέβει η Νέα Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς και η Χορωδία του Δήμου Θέρμης «Εν Χορώ». Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας.

Την επόμενη δεύτερη μέρα θα εμφανιστούν η Νέα Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς και η  Χορωδία του Δήμου Θέρμης «Θερμαϊδες» και θα παρουσιάσουν το έργο του Οδυσσέα Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη, «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» .

 Η  είσοδος είναι  ελεύθερη.
         






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!