Η Αλληλεγγύη Ανατροπή και επίσημα ανακοίνωσε την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές. Τι είπε στην ομιλία του ο Γρηγόρης Εδιρνέλης


Φίλοι και φίλες
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κάθοδο της παράταξης μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη του 2019. Μια κάθοδο που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό και στόχο την κατάκτηση της  όσο το δυνατόν καλύτερης κατάταξης και γιατί όχι της πρώτης θέσης.
Μιας θέσης που θα φέρει όλους ανεξαιρέτως τους δημότες στη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου αφού η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι οι ενεργοί, ευαίσθητοι και δραστήριοι στα κοινά πολίτες, [γυναίκες και άντρες] που αγαπούν το Δήμο τους και τον θέλουν ανάμεσα στους πρώτους και όχι ουραγό στο νομό.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ γεννήθηκε το 2014 από ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, σφυρηλατήθηκε, ενηλικιώθηκε και ανδρώθηκε μέσα από τις συνεχείς ουσιαστικές  παρουσίες και παρεμβάσεις της στα δημοτικά συμβούλια, με ανοικτές στους πολίτες εκδηλώσεις ενημέρωσης και συζητήσεις για ειδικά και γενικά θέματα που αφορούν τους δημότες [όπως συγκοινωνία, υγεία, παιδεία, περιβάλλον, κ.α]  με δράσεις για θέματα που πήραν και πανελλήνια δημοσιότητα όπως προσφυγικό, με την  στάση και στήριξη της στις παράτυπες απολύσεις συμβασιούχων στην καθαριότητα, στο πρόβλημα του πόσιμου νερού σε Μυγδονία και Καλλιθέα, κ.λ.π] με δημιουργικές επαφές με συλλόγους, σωματεία αλλά και απλούς πολίτες για θέματα που τους αφορούν [απλά ή σύνθετα],  με αγωνιστική στήριξη και δράση για την επίλυση τοπικών προβλημάτων [όπως κινητοποιήσεις για τα λατομεία του Δρυμού και του Μεσαίου αλλά και πρόσφατα με την ανατροπή της απόφασης για την δημιουργία δανειοθαλάμων στο Δρυμό, με την συνεχή μας πίεση για την ουσιαστική επίλυση του μεγάλου προβλήματος της γέφυρας – διάβασης της Φιλαδέλφειας, κ.λ.π. ]
Ήμασταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντιδράσαμε και παλέψαμε με όσες δυνάμεις είχαμε για να μην περάσει η αύξηση των δημοτικών τελών που φόρτωσε με επιπλέον οικονομικό βάρος τους δημότες.
Ήμασταν εκεί και επικροτήσαμε την πρόσληψη και μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων στην καθαριότητα.
Φίλες και φίλοι
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ  ήταν παρούσα σχεδόν σε όλα τα δεκάδες δημοτικά συμβούλια από το 2014 μέχρι και το τελευταίο, άσκησε ουσιαστική, εποικοδομητική και δημιουργική αντιπολίτευση με τις μικρές της δυνάμεις στη διοίκηση του Δήμου και γι αυτό εισέπραξε την εκτίμηση, την επιδοκιμασία και τη στήριξη των δημοτών σε Ωραιόκαστρο, Μυγδονία και Καλλιθέα αλλά και όλων των άλλων δημοτικών παρατάξεων για τις τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις της.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ, σε αντίθεση με κάποιους άλλους συνδυασμούς που δήλωσαν ότι θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών, [παλαιών αλλά και νεόκοπων] δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στους κόλπους της ακραία, ρατσιστικά, ξενοφοβικά και φιλοχουντικά στοιχεία γιατί είναι μια δημοκρατική προοδευτική δημοτική παράταξη που επιδιώκει να ενώσει και εκπροσωπήσει όλους τους δημοκράτες πολίτες του Δήμου.
Για εμάς ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, όπως κάνουν οι λοιπές παρατάξεις που στο όνομα ευκαιριακών ψηφοθηρικών στοχεύσεων   δεν διστάζουν να συνοδοιπορήσουν με νυν δημοτικούς συμβούλους υποψηφίους που ξέχασαν προς τα πού βρίσκεται το Δημαρχιακό κτίριο, με νυν δημοτικούς συμβούλους που εμφανίζονται στις συνεδριάσεις όποτε και ότι ώρα επιθυμούν.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν θα δεχθεί πρόσωπα, [όσους ψήφους κι αν κουβαλούν στο σάκο τους] που δυσφήμησαν στο πανελλήνιο με τις πρακτικές και πολιτικές τους το  Δήμο Ωραιοκάστρου.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ανοιχτή σε κάθε δημοκράτη πολίτη, σε κάθε ενεργό δημότη και σε κάθε υποψήφιο που θέλει να συμπορευτεί μαζί της για να δημιουργήσουμε:
ένα Δήμο κοινωνικά ευαίσθητο,
ένα Δήμο με οικολογικές ευαισθησίες,
ένα Δήμο με στόχευση την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ένα Δήμο αγωνιστικό και διεκδικητικό,
ένα Δήμο οικονομικά ισχυρό,
ένα Δήμο που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών,
ένα Δήμο που δεν θα μπλέκει τους πολίτες στα γραφειοκρατικά γρανάζια των υπηρεσιών,
ένα Δήμο με σεβασμό και στήριξη στα  άτομα με ειδικές ανάγκες
ένα Δήμο που θα ενσωματώνει τις ειρηνικές και πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και συμπαράστασης χωρίς διακρίσεις φύλλου,  ταυτότητας, προτιμήσεων, εθνότητας και θρησκεύματος.
Ένα Δήμο που θα στηρίζει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό
Ένα Δήμο με ιδιαίτερες οικολογικές ευαισθησίες και δράσεις.
Αυτόν τον δήμο οραματιζόμαστε εμείς στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Γι αυτόν τον Δήμο θα παλέψουμε και γι αυτόν τον δήμο καλούμε όλους τους δημότες να μας στηρίξουν και να συστρατευτούν μαζί μας.
Όλοι οι άλλοι, κατά καιρούς δοκιμάστηκαν, διοίκησαν, έταξαν, υποσχέθηκαν και απέτυχαν. Δυστυχώς γι αυτούς βρέθηκαν ελλειποβαρείς από τους πολίτες του Δήμου μας και γι αυτό θα απορριφθούν με πάταγο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!