Πολυμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε απ' την κακοκαιρία στη Σικελία


Τη ζωή τουλάχιστον 12 ανθρώπων έως τώρα έχει στοιχίσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την ευρύτερη περιοχή του Παλέρμο, στη Σικελία.
Τραγωδία εξελίχθηκε σε ένα σπίτι όπου έτρωγε μια πολυμελής οικογένεια και έχασαν τη ζωή τους εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ενός μόλις έτους, τριών και δεκαπέντε χρόνων. Τα νερά εισχώρησαν στο σπίτι και το κατέστρεψαν. Απ' αυτό επέζησαν μόνο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η ανιψιά του, που είχαν απομακρυνθεί λίγο νωρίτερα για να πάνε σε κοντινό κατάστημα.
Περίοικοι κατάφεραν να σωθούν γιατί μόλις είδαν τα νερά να μπαίνουν ορμητικά μέσα στα σπίτια τους, απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητα. Κάποιοι άλλοι, σώθηκαν σκαρφαλώνοντας πάνω σε δέντρα και περίμεναν να φθάσει δύναμη της Πυροσβεστικής και της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Ένας 44χρονος διευθυντής πρατηρίου καυσίμων έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, στην κοινότητα Βίκαρι, στην προσπάθειά του να φτάσει στον χώρο εργασίας του όπου ένας εργαζόμενος είχε εγκλωβιστεί, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Agi.
Επίσης, σύμφωνα με τη La Stampa, θύματα της κακοκαιρίας έπεσαν και δύο νεαροί Γερμανοί τουρίστες, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί μέσα απ' το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγκριτζέντο.
Στο μεταξύ αγνοούνται άλλα δύο άτομα, αφότου τα ορμητικά νερά παρέσυραν τα οχήματα με τα οποία κινούνταν, μεταξύ των οποίων ένας γιατρός που κατευθυνόταν στο νοσοκομείο της πόλης Κορλεόνε.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!