Στην αντεπίθεση το ΚΙΝ.ΑΛ. με πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ


Για στοχευμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4I).
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (Δευτέρα) ανακοινώθηκε κι επισήμως στην Ολομέλεια της Βουλής η συμπληρωματική δικογραφία για τον Γιάννο Παπαντωνίου, σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, έπειτα από μια νέα κατάθεση μάρτυρα στον αρμόδιο εφέτη ανακριτή.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται κατάλογος εγγράφων 54 σελίδων μαζί με ένα ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο (usb), καθώς και η τελευταία ένορκη εξέταση 9 σελίδων, του Ευάγγελου Βασιλάκου -ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του ΥΕΘΑ από τον Απρίλιο του 2006 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010- ενώπιον του εφέτη ανακριτή στις 5/11/2018.
Στη σχετική του ανακοίνωση, το ΚΙΝ.ΑΛ. υποστηρίζει ότι «η επίθεση» εναντίον του «βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «επιστράτευσαν τώρα καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη πρόσωπο -δήθεν μάρτυρα- που δηλώνει ότι "κατά πάσα πιθανότητα" ήξεραν, αλλά "δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν..." και άλλες απίθανες αστειότητες».
«Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν και θα πέσουν στο κενό... Ο ελληνικός λαός θα τους καταδικάσει όπως και τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, που πλήττουν τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Κινήματος.
Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, το ΚΙΝ.ΑΛ. επιχείρησε να συντηρήσει στο προσκήνιο της επικαιρότητας την υπόθεση C4I με την εμπλοκή τριών πρώην υπουργών της περιόδου Κώστα Καραμανλή (Παυλόπουλος, Πολύδωρας, Μαρκογιαννάκης), εκτιμώντας ότι με αυτόν τον τρόπο «στριμώχνει» πολιτικά την κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς για «άνωθεν» παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!