Στοίχημα: Νίκη – άνοδος για τη Σκωτία!


Στοίχημα: Νίκη – άνοδος για τη Σκωτία!

Το UEFA Nations League, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και στο σημερινό κουπόνι (20/11). Ειδικά το παιχνίδι της Σκωτίας με το Ισραήλ, που κρίνει την άνοδο στη League B, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Βέβαια, υπάρχουν αγώνες και για το κύπελλο Αγγλίας, με το Όξφορντ Σίτι – Τρανμίρ Ρόβερς να μας απασχολεί. Για τη Euroleague, στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκραν Κανάρια. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Tipbet. Ας περάσουμε στις αναλύσεις μας!


Μόνο νίκη θέλει η Σκωτία
Ίσως η πιο σημαντική αναμέτρηση της ημέρας, για το UEFA Nations League, να είναι αυτή της Σκωτίας με το Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι, είναι ισόβαθμοι με τους φιλοξενούμενους, αλλά θέλουν μόνο τη νίκη στο «Χάμπντεν Παρκ» για να πάρουν την πρώτη θέση. Αυτό συμβαίνει, διότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Ισραήλ επικράτησε με 2-1, και σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες και μάλιστα εύκολες. Η μεν Σκωτία πέρασε με 0-4 από την Αλβανία, το δε Ισραήλ διέλυσε με 7-0 τη Γουατεμάλα σε φιλικό. Φαίνεται ότι και οι δύο βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το μεταξύ τους παιχνίδι θα αποτελέσει μια σκληρή μάχη. Έστω και για λίγο, η Σκωτία είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους φιλοξενούμενους και επιβάλλεται να το αποδείξει αυτό απόψε, στο γήπεδο. Ειδικά στην έδρα τους, οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν ακόμα καλύτερη εικόνα, και είναι ικανοί να πάρουν σπουδαίες νίκες. Κάτι τέτοιο πρέπει να πετύχουν και σήμερα, με τον προπονητή του Ισραήλ να περιμένει μια εντελώς διαφορετική Σκωτία, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Οι Σκωτσέζοι θα κοιτάξουν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα, γιατί διαφορετικά δυσκολεύουν τα πράγματα. Στη συνέχεια, θα κυνηγήσουν, όπως οφείλουν, το γκολ, και έχουν τη δυνατότητα να βγουν κερδισμένοι από την αναμέτρηση. Θεωρούμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου, και γενικά επειδή είναι ανώτερη, η Σκωτία θα επιβάλλει την τάξη στον όμιλο και θα πάρει τη νίκη που θα της δώσει την άνοδο στη League B. Στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.80.


Κλειστό ματς στην Ποντγκόριτσα
Για την τελευταία αγωνιστική της League C, το Μαυροβούνιο υποδέχεται στην Ποντγκόριτσα τη Ρουμανία. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τους φιλοξενούμενους, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να βγουν πρώτοι. Συγκεκριμένα, πρέπει να νικήσουν σήμερα, και η Σερβία να μην κερδίσει τη Λιθουανία, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το Μαυροβούνιο από την άλλη τα έπαιξε όλα για όλα την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στους Σέρβους, αλλά άντεξε μόνο για μισή ώρα. Ήταν κατώτερο των περιστάσεων και τελικά έχασε με 2-1, χωρίς να απειλήσει περαιτέρω τους αντιπάλους του. Πάντως, και οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα, έχουν σχέδιο στο παιχνίδι τους και ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους. Είναι συγκεντρωμένες και ξέρουν τι ζητάνε στον αγωνστσικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνουν σήμερα, είναι να παίξουν ιδιαίτερα προσεκτικά, καθώς ένα γκολ θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες και θα γείρει την πλάστιγγα. Τόσο το Μαυροβούνιο, όσο και η Ρουμανία, θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, και θα τη διεκδικήσουν με κάθε τρόπο, αλλά και με προσοχή. Οι απουσίες των δύο αντιπάλων στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι σημαντικές, και μας προϊδεάζουν για ένα παιχνίδι που θα κριθεί οριακά, χωρίς να ξεφεύγει το σκορ. Δεν βλέπουμε πολλά γκολ, και ποντάρουμε στο No Goal, που το βρίσκουμε στο 1.80.


Πολλά γκολ στην Αγγλία
Όξφορντ Σίτι και Τρανμίρ Ρόβερς αναμετρώνται για το κύπελλο Αγγλίας, στον επαναληπτικό του μεταξύ τους 3-3! Από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότα τα γκολ είναι το χαρακτηριστικό αυτού του ζευγαριού. Εξάλλου, και οι δύο συνηθίζουν να πηγαίνουν σε υψηλά σκορ στα παιχνίδια τους. Από τη μία, η Όξφορντ προέρχεται από 4 στα 5 Over 2.5,σ τα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, ενώ η Τρανμίρ από 7 στα 9! Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, ενώ αν οι ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους ούτε εκεί, θα υπάρξουν πέναλτι. Δύο κατηγορίες χωρίζουν τους αποψινούς αντιπάλους, αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στη League Two, και οι γηπεδούχοι στη National League N/S. Η Όξφορντ αποτελεί ένα σύνολο που δέχεται εύκολα γκολ, αλλά από την άλλη είναι απειλητική στην επίθεση, και αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά της. Το ίδιο και η Τρανμίρ, που είναι ομάδα παρόμοιου στυλ, και μεγαλύτερης δυναμικότητας. Το κύπελλο Αγγλίας δεν ενδείκνυται για επιλογή νικητή στις αναμετρήσεις, καθώς τα ματς είναι αμφίρροπα παρά το γεγονός ότι ομάδες από χαμηλότερες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ομάδες από μεγαλύτερες. Αυτό επιβεβαιώνεται και σε αυτό το ζευγάρι, με την Όξφορντ να παίρνει φοβερή ισοπαλία στην έδρα της Τρανμίρ, στο πρώτο ματς. Και σήμερα, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλά γκολ, αφού όλα τα δεδομένα συνηγορούν σε αυτό. Επομένως, επιλέγουμε το Over 2.5, που εντοπίζεται σε απόδοση 1.90.


Σκορ και θέαμα στη Μαδρίτη
Η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague ξεκινάει απόψε, και σε αυτό το πλαίσιο η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γκραν Κανάρια. Είναι αυτονόητο, πως η «Βασίλισσα» είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους και αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, αυτή της Ρεάλ, συγκρούεται με τη χειρότερη άμυνα, με την Γκραν Κανάρια να δέχεται 92.8 πόντους ανά αγώνα. Η ομάδα του Πάμπλο είναι αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές, και μάλλον θα συνεχίσει το σερί της. Μπορεί με ευκολία να περάσει τους 90 πόντους σε κάθε παιχνίδι της, και το έχει αποδείξει. Απέναντι στην άμυνα της Γκραν Κανάρια ειδικά, η Ρεάλ έχει τη δυνατότητα να κάνει... πάρτι. Οι γηπεδούχοι παίζουν σε δύο μέρες με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και δεν αναμένεται να σπαταλήσουν όλες τις δυνάμεις τους σήμερα στην αμυντική τους λειτουργία. Η Γκραν Κανάρια μπορεί να ακολουθήσει μέχρι ένα σημείο στο σκοράρισμα, και γενικά περιμένουμε μια θεαματική αναμέτρηση με υψηλό σκορ. Η Ρεάλ διαθέτει τους παίκτες με το επιθετικό ταλέντο για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά την αμυντική τους αστάθεια, είναι καλοί επιθετικά. Έτσι, θα ακολουθήσουμε το Over 172.5 σε απόδοση 1.92.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!