Συνεργασία Τώρα και στήριξη του Ηρακλή Τσακαλίδη στον Ανέστη Πολυχρονίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                                                                           ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ  7 Νοεμβρίου 2018

     Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα αλλά τι μπορείς εσύ να κάνεις για τη χώρα σου, είχε πει ο μεγάλος Αμερικανός ηγέτης Τζων Φ. Κέννεντυ. Κι αυτό το απόφθεγμά του μου έχει γίνει οδηγός στη ζωή μου και στην ενασχόλησή μου με τα κοινά κάθε μορφής    (σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία των παιδιών μου, στον πολιτιστικό σύλλογο, στην ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων, στην τοπική αυτοδιοίκηση).
     Οι εκλογές της 26ης Μαίου 2019 αποτελούν ένα ορόσημο για τον δήμο Ωραιοκάστρου, δίνοντάς του την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα με άλμα προς την πρόοδο και την ανάπτυξη,  με σφυρηλάτηση της κοινωνικής συνοχής, με τους πολίτες σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία που αυτοί θα επιλέξουν με την ψήφο τους.
     Απαιτείται μια οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα σ αυτές τις ομάδες που θα πρέπει να συμπορευτούν με συνεργασία για την κατάκτηση του αντικειμενικού στόχου που δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.
     Οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους ένα μεγάλο όπλο, την ψήφο τους, την οποία θα εμπιστευτούν στους αποδεδειγμένα ικανούς. Αδήριτη ανάγκη επομένως απ την πλευρά των διεκδικητών της ψήφου να γνωρίζουν τα τοπικά προβλήματα, να είναι ικανοί, ηθικοί, εργατικοί και πάνω απ όλα να έχουν τη δυνατότητα αλλά και την θέληση να αφιερώσουν όλο τον χρόνο τους αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των πολιτών, 24 ώρες το 24ωρο!
  
     Στο πρόσωπο του Ανέστη Πολυχρονίδη  όλα αυτά τα προαπαιτούμενα βρίσκουν τον απόλυτο εκφραστή τους. Αυτός είναι ο λόγος που, χωρίς δεύτερη σκέψη κι εντελώς αβίαστα, θέτω από σήμερα τον εαυτό μου συνοδοιπόρο του. Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου το εγχείρημά του ώστε το ξεφτισμένο όραμα της προόδου και της προκοπής του δήμου Ωραιοκάστρου να βγει απ το τέλμα της στασιμότητας με Συνεργασία Τώρα. Και για να θυμηθώ τον Οδυσσέα Ελύτη: Μέσα στην θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά.

                                                                                                                           ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

                                                                                                                            ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ    
                                                                                        Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου      


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!