Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακηρύσσει τον ευεργέτη Νικόλαο Γ. Παπαγεωργίου Επίτιμο Δημότη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν στην τελετή αναγόρευσης του αξιότιμου κ. Νικολάου Γ. Παπαγεωργίου, σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Παύλου Μελά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά, στη συνεδρίαση της 7ης Νοεμβρίου 2018, με την απόφαση 815/2018, αναγνωρίζει και τιμά την κοινωνική προσφορά, τη σεμνότητα και το ήθος του Ευεργέτη και Δωρητή του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, το οποίο εδρεύει στην περιοχή της Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.
Η τελετή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στις 18.00 (ώρα προσέλευσης 17.45), στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Δημοτικό Θέατρο, Λαγκαδά 221, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου και πολύ κοντά στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, κατά την έναρξη του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Παύλου Μελά που διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
Θα ακολουθήσει διάλεξη του Καθηγητή και Επιστημονικού υπεύθυνου του θεσμού, Γεωργίου Θ. Παυλίδη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!