Μία μεγάλη νίκη της Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ


ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1 επικράτησε η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν της αγγλικής Λίβερπουλ στο Παρίσι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο του Champions League.
Η Παρί μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 37ο λεπτό. Ωστόσο, η Λίβερπουλ ισοφάρισε (με πέναλτι) πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη ισορρόπησε το ματς και στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
 Neymar surpasses Kaká to become the all-time leading Brazilian goalscorer in the #UCL in his 52nd game pic.twitter.com/IpimPa3L5V
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 28 Νοεμβρίου 2018
Με τη νίκη της αυτή, η γαλλική ομάδα άγγιξε το ένα εισιτήριο του ομίλου της για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Για το άλλο, θα μονομαχήσουν η Λίβερπουλ με τη Νάπολι, στην 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, καθώς η ιταλική ομάδα επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 3-1. Σημειώνεται ότι για να προκριθεί η Λίβερπουλ, χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2-0 απέναντι στη Νάπολι.
Από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ξεχώρισε η νίκη με 1-0 της Τότεναμ επί της Ίντερ, σε έναν όμιλο που μόνο η Μπαρτσελόνα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.
RESULTS

 Atlético, Porto, Schalke & Dortmund qualify for last 16!
 Best performance tonight?#UCL pic.twitter.com/ONB1aSO6iK
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 28 Νοεμβρίου 2018

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!