Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην εφημερίδα Μακεδονία



Θεσσαλονίκη 21/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην εφημερίδα Μακεδονία

Τη Δευτέρα 20/11/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργαζομένων στην εφημερίδα «Μακεδονία» που βρίσκονται σε επίσχεση, με βουλευτές και μέλη της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και στις διεκδικήσεις τους για την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται καθώς και την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας τους. Ως προς αυτά μπορεί να αξιοποιηθεί η δυνατότητα για τριμερή συνάντηση.
Εκφράζει επίσης την συμπαράστασή του στους δύο απολυμένους συναδέλφους τους, από το νέο εταιρικό σχήμα που επανακυκλοφόρησε την εφημερίδα, ένα μόλις μήνα μετά την νέα έκδοση. Απολύσεις οι οποίες γίνανε σε ένα ήδη αρνητικό εργασιακό περιβάλλον για δημοσιογράφους και εργαζόμενους σε ΜΜΕ, καθώς στην πόλη η ανεργία, οι εργασιακές σχέσεις και οι απολαβές των εργαζομένων στο χώρο της Ενημέρωσης βρίσκονται σε τραγικά επίπεδα. 

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!