Ημέρες Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμαριάς. Οι έφηβοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συζητούν την Τετάρτη «Τα Παράπονα στον Δήμαρχο»


                                                                              

Καλαμαριά  
 07 – 11-  2018       

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημέρες Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμαριάς
Οι έφηβοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  συζητούν την Τετάρτη  «Τα Παράπονα στον Δήμαρχο»

Το Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Δία Βίου Μάθησης συνεχίζοντας  για τέταρτη χρονιά φέτος, τη διοργάνωση του θεσμού  «Ημέρες Δημοκρατίας»,  πραγματοποιεί την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου   στις 9.30  το πρωί  την   πρώτη συνεδρίαση των μαθητών δημοτικών Σχολείων, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Καραμαούνα 1-Πλατεία Σκρά) .

Στη συνεδρίαση  αυτή που  αποσκοπεί στην προαγωγή της συμμετοχικής δράσης των νέων και την εξοικείωση τους με τους δημοκρατικούς θεσμούς, συμμετέχουν οι μαθητές δύο Δημοτικών Σχολείων του 3ουκαι του 9ου .

Οι νεαροί ομιλητές θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα θέσουν για συζήτηση «Τα παράπονα στον Δήμαρχο».  Οι προτάσεις και οι θέσεις που θα διατυπώσουν οι νεαροί δημοτικοί σύμβουλοι  πάνω το επίμαχο θέμα  ενδεχομένως να αποτελέσει στο μέλλον την αφετηρία για την αυριανή τους στάση και δράση, ως ενεργοί πολίτες, στην προσπάθεια αναζήτησης λύσεων στα προβλήματα, που μπορεί να προκύπτουν.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Εικονικά Δημοτικά Συμβούλια θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου , στην Πλατεία Σκρά, ημέρα Τετάρτη. Σε κάθε συνεδρίαση θα μπορούν να συμμετέχουν ομάδες εκπροσώπων από δύο ή τρία Δημοτικά  ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση τον γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς  και επιπλέον  αναπτύσσεται  κι ένα πνεύμα συνεργασίας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!