Αποχώρηση Κουράκη με αιχμές απ' την παράταξη του Μπουτάρη


Την ανεξαρτητοποίηση του από τη διοικούσα παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, με αιχμές, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην αντιδήμαρχος και συνιδρυτής της «Πρωτοβουλίας», Ανδρέας Κουράκης.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Κουράκης αναφέρει τα εξής:
«Μετά την δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές και την αποχώρηση-ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Αβραμόπουλου και την σημερινή δική μου, η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που μαζί ιδρύσαμε, δεν μπορεί να υπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Ότι δηλαδή όσοι ασχολούμαστε με τις δημόσιες υποθέσεις, οφείλουμε να συνεργαζόμαστε με ειλικρίνεια, όταν πρόκειται για το κοινό καλό και αυτά που μας χωρίζουν δεν είναι καθοριστικά. Και το συμφέρον της Πόλης μας είναι πάνω από όλα, ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές, περιχαρακώσεις και ηγεμονισμούς».
Ακολούθως, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, άσκησε κριτική σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας πως έκανε «σημαντικά λάθη και παραλείψεις», μίλησε για το «τέλος εποχής» της "Πρωτοβουλίας" και υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες «ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές, παραχαρακώσεις και ηγεμονισμούς».
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε στην ομάδα των "5" δημοτικών συμβούλων από διαφορετικές παρατάξεις που στόχο έχουν να συνεργαστούν «με πρόσωπα και άλλες παρατάξεις» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!