Νίκη Πανιώνιου στην Ξάνθη και αντιρατσιστικό μήνυμα Μασούρα


Με γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 36' μετά από πάσα του Σωτήρη Τσιλούλη έφυγε νικητής ο Πανιώνιος από την Ξάνθη, αφού κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος ενώ στα τελευταία 12 λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο λόγω της αποβολής του Αλμέϊδα με δεύτερη κίτρινη.
Πριν το τέρμα οι «κυανέρυθροι» απείλησαν στο 11’ με τον Καντά να μην βρίσκει την εστία, ενώ στο 20' και 27’ οι Μασούρας και Ντουρμισάι είχαν δύο καλές τελικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να νικήσουν τον Ζίβκοβιτς.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι Θρακιώτες επιχείρησαν να φέρουν το ματς στην εστία του Πανιωνίου, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Έτσι υπέστησαν την πρώτη ήτττα τους μετά από αγωνιστικές και τέσσερις διαδοχικές νίκες. Ο Πανιώνιος διέκοψε το σερί της Ξάνθης και πήρε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο σημερινό πρωτάθλημα.
Οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν το γκολ αφιερώνοντάς το στον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος έλειπε από το σημερινό παιχνίδι αφού υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση, ενώ παράλληλα ο Μασούρας έστειλε το δικό του αντιρατσιστικό μήνυμα δείχνοντας το περιβραχιόνιο που έγραφε: «No to racism».
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σιλά (33’ λ.τρ Αλμέιδα) , Κασάδο, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά (56’ Σαρπόνγκ), Κίκε (46’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Ντουρίτσκοβιτς
Πανιώνιος: Κότνικ, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Οικονομίδης (72΄ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης (85’ Καμαρά), Ντουρμισάι

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!