Συνάντηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Περικλή Μήτκα

Σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστου Παπαστεργίου με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Περικλή Μήτκα

«Ναι στο άσυλο ιδεών, όχι στο άσυλο ανομιών»
«Πανεπιστημιακό άσυλο σημαίνει διασφάλιση της ελεύθερης έκφρασης και διακίνηση των ιδεών και όχι την καταπάτηση της ελευθερίας και θεμελιωδών, συνταγματικά κατοχυρωμένων διακιωμάτων.»

Γι’  άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες προτοφανών επισοδίων στο χώρο του Πανεπιστημίου. Αντικοινωνικές πράξεις εγκληματικών ομάδων μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου με την ανοχή της πολιτείας προσβάλλουν τη δημοκρατία και μετατρέπουν το Πανεπιστήμιο σε χώρο όπου, παραβατικές μειοψηφίες οχυρωμένες πίσω από την αβελτηρία του κράτους  να τηρήσει τον νόμο και να προστατέψει την ελευθερία, δρουν ανενόχλητες μέσα στο Πανπιστήμιο.
Δεν μπορεί να κλέινουμε τα μάτια και να γινόμαστε στην ουσία συνένοχοι σ’ αυτό που γίνεται μέσα στα Πανεπιστήμια.
Πρέπει να αντιταχθούμε στη σύληση του ασύλου και στη δημιουργία «άβατων» μέσα στα Πανεπιστήμια.
Είμαι υπέρ της πραγματικής αποστολής του ασύλου και ενάντια σε οποιοδήποτε προκαλεί την ευρύτερη δημόσια υγεία και ασφάλεια.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!