Μεγάλη η προσέλευση στην ποντιακή βραδιά της ΕΠΩΦΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωραιόκαστρο, 18/11/2018

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2018 η βραδιά ποντιακού και λαϊκού γλεντιού που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ στην ταβέρνα «Γιαγκούλας» στο Ωραιόκαστρο. Οι συνδαιτυμόνες, που κατέκλυσαν τους χώρους της ταβέρνας, απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα ποντιακού και νεοελληνικού ρεπερτορίου που εναλλάσσονταν διαρκώς στο πρόγραμμα. Το γλέντι διατηρήθηκε στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τους εξής καλλιτέχνες: Θόδωρο Κοτίδη/ λύρα και τραγούδι, Γιάννη Τριανταφυλλίδη/ λύρα και τραγούδι, Φίλιππο Κεσαπίδη/ λύρα, Κώστα Ζώη/ νταούλι, Αλέξη Ανδρεάδη/ νταούλι, Σταύρο Τουλκερίδη/ πλήκτρα. Ευχαριστούμε επίσης τη μουσική σχολή Γ. Τομπάζη για τη συμμετοχή της στο λαϊκό πρόγραμμα και προσωπικά το Γιώργο Τομπάζη επιπλέον και για την ηχητική κάλυψη.
Ειδική μνεία με πολλές ευχαριστίες και στον συντοπίτη μας Σόλωνα Βασιλειάδη για τη διάθεση 100 + 100 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της λαχειοφόρου αγοράς μας.
Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΕΠΩΦ:
·         24 και 31 Δεκεμβρίου Κάλαντα
·         05/01/2019 Αναβίωση δρώμενου «ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» στους δρόμους της πόλης μας από τον ποντιακό σύλλογο Τετραλόφου Κοζάνης
·         13/01/2019 Κόψιμο βασιλόπιτας στο Rose Garden
·         26/01/2019 Μεγάλος ετήσιος χορός
Θέλουμε να είστε κοντά μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!