Επιστημονική Ημερίδα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με θέμα Αθλητισμός και Υγεία: Η υγεία δεν έχει φανέλα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

             ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ: Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΛΑ»

Μια πολύ σημαντική Επιστημονική & Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία: Η υγεία δεν έχει φανέλα»  με πολλαπλά διαχρονικά  αλλά πάντοτε επίκαιρα  μηνύματα όχι μόνο για τα οφέλη της άσκησης και της πρόληψης για την υγεία, αλλά και για τους κινδύνους των τραυματισμών και την σύγχρονη ιατρική αντιμετώπιση τους,
οργανώνει ο Δήμος  Κορδελιού-Εύοσμου σε συνεργασία με την   Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, με την  Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού και  με τον Ειδικό Καρδιολόγο και Διδάκτορα Ιατρικής Γκολιδάκη Διαμαντή τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) στις 18:00 μ.μ.

Η Ημερίδα η οποία θέτει  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλους τους αθλουμένους  κυρίως όμως τα παιδιά εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών ιατρικών δράσεων της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα κοινού ιατρικού ενδιαφέροντος και κυρίως της πρόληψης η οποία πολλές φορές την ώρα της άσκησης σώζει ζωές!

Ομιλητές
Γκολιδάκης Διαμαντής, Ειδικός Καρδιολόγος, MD, PhD:
« Ασφαλής άθληση για όλους. Η υγεία δεν έχει φανέλα»

Κλώνος Ελευθέριος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, MD, PhDc, Επιμελητής Β΄ Γ.Ν Παπαγεωργίου: «Διαταραχές περιόδου και αθλητισμός»

Κοντόπουλος Βάιος, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μέλος Δ.Σ Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσ/κης: « Στοματική υγεία και αθλητισμός»

Σύρμος Νικόλαος, Νευροχειρουργός, Πανεπιστημιακός Υπότροφος ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας : «Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στους αθλητές. Νεότερα δεδομένα»

Τσίουλας Πασχάλης, Ορθοπεδικός, MD,MSc, Επιμελητής Β’ ΓΝ.Παπαγεωργίου:
«Κάταγμα κόπωσης σε αθλητές»


               Η ΥΓΕΙΑ  μας ενώνει όλους KAI   στον αθλητισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου)emailygeia@kordelio-evosmos.gr  Τηλ.: 2310 558 505. Facebookhttps://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΤ3, TV 100, ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, FM 100, METROSPORTMEROPOLIS 95,5,MYPORTAL.GRVORIA.GR


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!