Συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων στον Θερμαίς στη Θέρμη


                                             Πρόσκληση 
                                ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ.Ε.Ε και τα μέλη των επιτροπών  δουλειάς, ως επίσης   αν το επιθυμούν και επιστημονικοί μας νέοι  συνεργάτες  όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση  του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  την ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018  στον ‘Θερμαίς’  στην Θέρμη πολιτιστικό κέντρο του δήμου θέρμης και ώρα  7.30-8 μ.μ. με πρόταση  του γραμματέα

                      ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ον Ενημέρωση από το προεδρείο για τρέχοντα θέματα γύρω από τον θεραπευτικό τουρισμό όπως π.χ. συνέδριο στα Καμένα Βούρλα και συνέδριο  τουρισμού στην Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .
2ον Συνάντηση στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Ήλεκτρα Παλλάς με αντιπροσωπεία των Τριτέκνων και πρόταση για παραπέρα συνεργασία μας .

3ον Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συλλόγου στις Λουτροπόλεις Ελευθερών Καβαλάς και στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας . Ενημερωτική επιστολή σχετικά με την επίσκεψη προς τα μέλη του Δ.Σ.

4ον Επιστολή από εκπρόσωπο  του Δήμου Παρανεστίου  για πρόταση ανάπτυξης  της λουτρόπολης και συνάντηση μαζί μας

5ΟΝ Επιστολή πρόσκληση από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο SPA για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις 9.11.2018 στα Λουτρά της Βάρνας Βουλγαρίας .

6ον  Προτάσεις έστω και τυπικά στους νέους μας συνεργάτες και ‘φίλους” του συλλόγου μας  αρμοδιότητες για τον κάθε ένα σύμφωνα με την δουλεία  που κάνει  επιστημονικά  κλπ
Γεια το Δ.Σ. του Συλλόγου                 
                                                                 
Ο πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας 
Ανέστης Αναστασιάδης                  Αχιλλέας Μεταλούλης





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!