Νέα Φιλαδέλφεια και Πετρωτό απέκτησαν απροβλημάτιστη τηλεοπτική κάλυψη-Νέα αίτηση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου και για την κάλυψη των περιοχών Μεσαίου, Μονολόφου και Μελισσοχωρίου

Επιλύονται πλήρως όλα τα προβλήματα πρόσβασης των κατοίκων των περιοχών της Νέας Φιλαδέλφειας και του Πετρωτού στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.
Έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου Καλλιθέας Χρήστου Παναγιωτίδη, στις δύο παραπάνω περιοχές εξαλείφονται τα σχετικά προβλήματα σύνδεσης και παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 169).
Έτσι, επιλύεται ένα χρόνιο ζήτημα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και του Πετρωτού, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης.
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά την επιτυχή έκβαση του αιτήματος τηλεοπτικής κάλυψης για την Νέα Φιλαδέλφεια και το Πετρωτό, προώθησε ήδη νέα αίτηση επίλυσης των προβλημάτων τηλεοπτικής σύνδεσης και για τις περιοχές Μεσαίο, Μονόλοφος και Μελισσοχώρι. Οι συγκεκριμένες περιοχές δεν διαθέτουν καθόλου ή διαθέτουν μη ικανοποιητική πρόσβαση στο σήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής.
Με την νέα αίτηση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου αναμένεται ότι σύντομα θα επιλυθούν τα προβλήματα τηλεοπτικής κάλυψης και για τις περιοχές Μεσαίο, Μονόλοφος και Μελισσοχώρι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!