Τριήμερο εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η. στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Καλαμαριά


                                                                              
Καλαμαριά    13 – 11-  2018       

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τριήμερο εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η. στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Τρείς μέρες με πλούσιο πρόγραμμα  πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, πραγματοποιεί  το ΚΑΠΗ Καλαμαριάς στο δημοτικό θέατρο  «Μελίνα Μερκούρη » που αρχίζουν την Τετάρτη 21, Πέμπτη 22 και  Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 17.30.

΄Όλα τα ομαδικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς, Χορευτικά, Χορωδιακά, Θεατρικά κλπ. θα εμφανιστούν επί σκηνής στις τριήμερες εκδηλώσεις. Παράλληλα, φορείς της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν με διάφορα πολιτιστικά δρώμενα  και θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη των ΚΑΠΗ να παρακολουθήσουν και να ψυχαγωγηθούν.

Συγκεκριμένα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος , θα παρουσιάσει χρονογραφήματα από κείμενα του Νίκου Τσιφόρου με τίτλο «Μια ζωή την έχουμε», η Λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου θα παίξει τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και ο Χορευτικός ΄Ομιλος Καλαμαριάς θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς απ΄όλη την Ελλάδα.
 Στις  εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν επίσης και ΚΑΠΗ από την Μακεδονία.
    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!