ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Θεσσαλονίκη 16/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τους Γραμματείς των ΝΕ Α και Β Θεσσαλονίκης, της Γραμματέας της Νεολαίας, μελών της ΚΕ και στελεχών τιμώντας τη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.
Τα αιτήματα της εξέγερσης  παραμένουν επίκαιρα και σήμερα, γιατί σηματοδοτούν την πάλη ενάντια στον φασισμό, τους αγώνες για διεύρυνση της Δημοκρατίας και της προάσπισης της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.
Οι προσπάθειες οικειοποίησης του εορτασμού του Πολυτεχνείου από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις ενέχει τον κίνδυνο να τoν μετατρέψει σε μια “υπόθεση των ειδικών” και όχι λαϊκή υπόθεση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου με κορύφωση στην καθιερωμένη πορεία.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!