ΔΑΣΩ βόλει: H πρώτη ήττα

Την πρώτη τους ήττα μετά από 7 αγώνες έκανε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΔΑΣΩ. Έχασε στο Κονταξοπούλειο, από  την ομάδα του Πειραματικού  με σκορ 1-3.  
 Οι αθλήτριες του ΔΑΣΩ πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά η ομάδα του Πειραματικού ήταν καλύτερη             και κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Η ομάδα του Πειραματικού είχε καλύτερη ψυχολογία και καλύτερα τελειώματα.  Το μπλοκ του ΔΑΣΩ δεν λειτούργησε αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα.
Κρίσιμο, την ψυχολογία των αθλητριών ήταν το 1ο σετ στο σημείο που το ΔΑΣΩ είχε προηγηθεί με 16-10 και τελικά έχασε το σετ.
Την επόμενη Κυριακή υπάρχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και ελπίζω  η ομάδα να αντιδράσει και να βγάλει στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση , είπε ο προπονητής του ΔΑΣΩ κος Πυργιώτης.
  
ΔΑΣΩ  (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Γκούντα, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Σκουλούδη, Μπαχαράκη, Γεωργιάδου (λ), Χ΄αντωνίου (λ), Μαλικά, Παπαδοπούλου, Μπόσμαλη, Καλομοίρη, Χ΄ιωακείμ, Δόση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Γιαννακίδης-Κουτσιανικούδη) :  Σαλταφερίδου, Ζίκου, Νέτζα, Στούμπου, Γουναροπούλου, Σιούλα, Καφαλτζή, Καψαχείλη, Κεπεσίδου(λ), Καμπούρη(λ), Προδρομίδου, Θωμοπούλου.

Τα σετ : 23-25, 24-26, 27-25,16-25

Διαιτητής        :  Σιμίδης Χριστόπουλος
Σημειωτής      :  Γραμμένου Δήμητρα

            Την Κυριακή   26-11-18 στις 18:00  στο Κονταξοπούλειο θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας   ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!