H Ελένη Χαριζάνη στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)


H Ελένη Χαριζάνη στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)

Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης Ελένη Χαριζάνη αποτελεί το νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).
Η ΕΝΑ εδώ και τρία χρόνια με την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, με εκδηλώσεις για την την ανάπτυξη της κάθε περιοχής, για την επόμενη μέρα στη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα έχει ξεπεράσει τα 300 αιρετά μέλη σε κάθε μέρος της Ελλάδος.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) καλωσορίζει την κα. Ελένη Χαριζάνη, τονίζοντας για άλλη μια φορά την παρεμβατική της παρουσία σε κάθε περιοχή της χώρας, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και όπου θα συνεχίσει να επιδιώκει την αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!