Στο νοσοκομείο ο Joe Perry των Aerosmith


Ο κιθαρίστας του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Aerosmith Joe Perry εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες το βράδυ λίγα λεπτά μετά τη συναυλία που έδωσε με τον Billy Joel στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν στη Νέα Υόρκη.
Ηλικίας 68 ετών, ο Joe Perry ένιωσε έντονη αδιαθεσία μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του.
Καθώς ο μουσικός είχε δύσπνοια, επί τόπου έσπευσε μια ομάδα πρώτων βοηθειών, που του έδωσε οξυγόνο.
Σήμερα, παραμένει υπό νοσηλεία, εξήγησε η εκπρόσωπός του, διευκρινίζοντας ότι ο Perry έχει τις αισθήσεις του και μπορεί και επικοινωνεί.
Ο κιθαρίστας ακύρωσε μια συναυλία που επρόκειτο να δώσει σήμερα στη Φλόριντα, όμως «αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του λίγο αργότερα αυτόν τον μήνα» επισήμανε η ίδια πηγή.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα ακριβή αίτια της αδιαθεσίας που ένιωσε.
Ο Joe Perry είναι από τα ιδρυτικά μέλη των θρυλικών Aerosmith. Γεννήθηκε στη Βοστόνη το 1970.
Ο ίδιος έχει μιλήσει επανειλημμένως για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, ιδίως στα τέλη της δεκαετίας του 1970.
Το 2016 είχε επίσης νιώσει αδιαθεσία, επί σκηνής αυτήν τη φορά, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας με το συγκρότημα Hollywood Vampires, με το οποίο συνεργαζόταν.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!