Ασταμάτητος και αήττητος συνέχισε ο ΠΑΟΚ στη Super League


Ακόμα μία νίκη για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος επικράτησε στην Τούμπα της Ξάνθης με 2-0 και παρέμεινε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 29 βαθμούς σε 11 ματς πρωταθλήματος (ξεκίνησε με -2), τη στιγμή που η αντίπαλός του Ξάνθη παρέμεινε στους 18 βαθμούς και πλέον μοιράζεται την 4η θέση με τον Παναθηναϊκό.  
Λήξη του αγώνα στην Τούμπα
https://t.co/aJAO65JkCh #PAOKAOX #slgr #matchday11 pic.twitter.com/vASBLyk48W
— Super League Greece (@Super_League_GR) 24 Νοεμβρίου 2018
Οι γηπεδούχοι δυσκολεύθηκαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν τελικά με ευκολία στο 2-0.
Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Πρίγιοβιτς (47') και Μαουρίσιο (65').
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (58’ Τόσκα), Κρέσπο, Κίτσιου (46’ Βιεϊρίνια), Κάνιας, Μαουρίσιο (75’ Βέρνμπλουμ), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.
Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Κοβάσεβιτς (82’ Μελιόπουλος), Καμαρά, Γέντρισεκ, Καντά (56’ Σαρπόνγκ), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (69’ Μπρίτο).

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!