Δίνοντας το Βήμα στους Νέους - Youth Talks-We Listen


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δίνοντας το Βήμα στους Νέους - Youth Talks-We Listen
 
Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2018. Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναγνωρίζοντας ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται σημαντικά από τους νέους μας και την έγκαιρη ενσωμάτωσή τους στην παραγωγική διαδικασία, συνεχίζει τη σειρά των εργαστηρίων διαλόγου και ανταλλαγής γνώσεων με τον γενικότερο τίτλο «Δίνοντας το Βήμα στους Νέους», αυτήν τη φορά δίνοντας έμφαση στα δεδομένα (data).
 
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 συζητάμε και μαθαίνουμε για τα «Data AnalyticsA Flight from Present to Future» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στον χώρο του Sofitel Airport Hotel.
 
Η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία στους νέους να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ώστε να γνωρίσουν από κοντά μία τόσο σημαντική επιχειρηματική οντότητα η οποία απασχολεί πάνω από 13.000 εργαζομένους.
 
Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των data analytics και τις επιπτώσεις του στην απασχόληση.
Στη συνέχεια οι νέοι θα συζητήσουν σε ομάδες εργασίας, με τη βοήθεια συντονιστών-καταξιωμένων στελεχών από την Oracle, τη GfK Hellas και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τα κάτωθι θέματα:

  1. Data Mining and Data Collection: New Jobs New Skills
  2. Data and Customer Centricity
  3. Data, CyberSecurity, GDPR and other Rights and Regulations
  4. The Ocean of Data Analytics
 
Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πορίσματα των ομάδων τους και να συζητήσουν, τόσο μεταξύ τους όσο και με σημαντικά στελέχη και ακαδημαϊκούς, αλλά και να θέσουν άμεσα τα ερωτήματα που τους απασχολούν.
 
Απώτερος στόχος της εκδήλωσης, αποτελεί η προαγωγή του διαλόγου ως ένα σημαντικό θεμέλιο εμπιστοσύνης που προκύπτει μέσα από τη συνεργασία και την ειλικρινή ανταλλαγή θέσεων και απόψεων χωρίς αγκυλώσεις και στερεότυπα.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ
 
 
Χορηγός: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Χορηγοί Επικοινωνίας: Στέντορας, Business Partners
Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Emea.gr, Startupper.gr, Skywalker.gr
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!