Ποινικές διώξεις και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για βιασμό, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος σε βάρος των δύο νεαρών ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη.
Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της φοιτήτριας.
Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν αύριο, Τετάρτη, στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.
Οι δύο νεαροί τέθηκαν υπό κράτηση χθες, γιατί είχαν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους, ενώ κατά τη πολύωρη ανάκριση στη συνέχεια αλληλοκατηγορήθηκαν για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα έφερε χτύπημα από αμβλύ αντικείμενο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ακόμα ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος δείχνει πως είχε νερό στα πνευμόνια της.
Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης έπαιξαν τα ίχνη DNA σε σπίτι που πήγε η 21χρονη αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό.
Από ένα βίντεο προέκυψε η εμπλοκή του ενός δράστη στην υπόθεση, ενώ σε άλλο φαίνεται η κοπέλα να μπαίνει σε λευκό βαν με το οποίο την οδήγησαν στην περιοχή της Λίνδου.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!