Η ομάδα κουκλοθέατρου ΤΙΚ-ΝΙΚ στο Μαγεμένο Στρατόπεδο (30, 31 Δεκεμβρίου 2018)


Η ομάδα ΤΙΚ-ΝΙΚ της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΙΑ” παρουσιάζει 4 παραστάσεις κουκλοθεάτρου στο «Μαγεμένο Στρατόπεδο» του Δήμου Παύλου Μελά, όλες με Ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους. Οι 3 κεντρικές σκηνές και τα άλλα θεματικά σπιτάκια στο χώρο των εκδηλώσεων είναι προστατευμένα από τις όποιες καιρικές συνθήκες.
Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα ΤΙΚ-ΝΙΚ
Κυριακή 30/12 ώρα 19.00: "Χειμερινά παραμύθια"
H μουσική παράσταση “Χειμερινά Παραμύθια” θα ξεκινήσει με τις περιπέτειες του Χιονάνθρωπου που αποφάσισε να βρει τον Ήλιο, για να καθυστερήσει την άνοιξη. Κινδυνεύει να λιώσει! Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχεί τόσο ο Χιονάνθρωπος, γιατί τα παιδιά σίγουρα θα τον βοηθήσουν για να βρει την καλύτερη λύση.
Δευτέρα 31/12, ώρα 17.00: '' Γιορτινό Σόου''
Οι μικροί θεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με μεγάλες κούκλες μάππετ, με τον πασίγνωστο παρουσιαστή Σωτήρη. Μια γιορτινή μουσική παράσταση με μαγικά, χορούς και πολλά ευτράπελα.


ΤΙΚ – ΝΙΚ από την Καβάλα
Το Ιανουάριο του 2005 δημιουργήθηκε στην Καβάλα το Εργαστήρι Κουκλοθέατρου '' ΤΙΚ – ΝΙΚ '' από την Αγκαμαλιάν Οφέλια. Οι παραστάσεις μας είναι κατάλληλες για παιδιά και για μεγάλους, παίζονται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, σε θέατρα, σχολεία, εκδηλώσεις Δήμων και στα παιδικά πάρτι.

Οι παραστάσεις ταξιδεύουν στα Δημοτικά Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία με οικονομικά εισιτήρια και είναι καταγεγραμμένες στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
2014-2017 Λειτουργεί μέσα από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "ΚΟΥΚΛΟΤΟΠΙΑ".
Με 5 πλέον παραστάσεις στο ενεργητικό το κουκλοθέατρο συνεργάζεται με διάφορους φορείς στη Βόρεια Ελλάδα (Δήμοι Καβάλας, Δράμας, Καλαμαριάς, Χρυσούπολης κ.α. ), επιχειρήσεις (Mediterranean Cosmos, Ω2 ΙΚΕ, FIX-in art) και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Επίσης οργανώνει εκδηλώσεις στα ιδρύματα, όπως Παιδικά Χωριά, Χαμόγελο του Παιδιού και Παιδούπολη, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου στις διαφορετικές πόλεις της Βόρειας Ελλάδος (Ιωάννινα, Κέρκιρα, Θεσσαλονίκη κ.α.) με δωρεάν παραστάσεις.
2013 οργάνωση και συμμετοχή στο 1ο Μικρό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, οργάνωση και συμμετοχή στην εκδήλωση: Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου στο Μικρόπολις της Θεσσαλονίκης.
2012 οργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθέατρου στη Καβάλα. Μαθήματα κουκλοθέατρου στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων που ολοκληρώθηκαν με τη παράσταση “Ξύπνα Ντενεκεδούπολη”
2011 παρουσίαση της παράστασης “Αστείες Ιστορίες” στο Puppetry Snax στο Λονδίνο.
Πρώτο βραβείο του διαγωνισμού βίντεο Next Comedy Star που οργάνωσε η Sony Ericsson Ελλάς σε συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο, οργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθέατρου στη Θεσσαλονίκη
2009 - 2010 συμμετοχή με παραστάσεις στο παιδικό Kid'n'Fun της ΔΕΘ, συνεργασία με την Ονειρούπολη Δράμας για Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.
2008 συνεργασία με το τοπικό κανάλι της Καβάλας “ ENA CHANNEL “ για τη σειρά των παιδικών εβδομαδιαίων εκπομπών και συμμετοχή στις 12 εκπομπές “Επί τροχών” στην ΕΤ3. Σεμινάρια κουκλοθέατρου για Νηπιαγωγούς στη Χρυσούπολη Καβάλας.
2007 σεμινάρια κουκλοθέατρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Φιλίππων Καβάλας.
2006 συμμετοχή στα Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου στο Βέλγιο (2006) και στο Κιλκίς(2006 και 2009), όπως και στις περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.
Σεμινάρια κουκλοθέατρου στο πολιτιστικό σύλλογο της Λυδίας.
2005 έναρξη του Εργαστηρίου κουκλοθέατρου “ΤΙΚ-ΝΙΚ” στο Πολύστυλο Καβάλας. Θεατροπαιχνίδια για τα παιδιά, μαθήματα κουκλοθέατρου.

banner magemeno

«ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ»
Η μαγεία επιστρέφει και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων, μας προσκαλούν να επισκεφθούμε το «Μαγεμένο Στρατόπεδο».
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Παύλου Μελά, άνοιξε τις πύλες του για 2η χρονιά στο χώρο του πρώην στρατοπέδου και μελλοντικού Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο, στη Σταυρούπολη και μέχρι την Πρωτοχρονιά, τις ώρες 17.00 – 21.00, θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους, με είσοδο ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις, δραστηριότητες, βιωματικά εργαστήρια.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ»
Ο χώρος των εκδηλώσεων βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του πρώην στρατοπέδου, ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, στην κεντρική οδό Λαγκαδά, στο ύψος της οδού Καραολή και Δημητρίου.
H πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη για τους επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλονίκη, με την αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ και τα δρομολόγια 27 Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο, 38 Νέα Ευκαρπία – Ν.Σ. Σταθμός, 56 Ωραιόκαστρο – Ν.Σ. Σταθμός, στη στάση Δημαρχείο Παύλου
Μελά.
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Παύλου Μελά και οι εθελοντές, θα φροντίσουν για δεύτερη χρονιά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες και να βιώσουν μικροί και μεγάλοι τη γιορτινή εμπειρία με ασφάλεια. Ωστόσο οι γονείς – κηδεμόνες και οι συνοδοί, έχουν την ευθύνη της επίβλεψης των παιδιών τους κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Μαγεμένο Στρατόπεδο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παύλου Μελά θα παραλαμβάνουν και τις 12 ημέρες στο σπιτάκι 7, τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα που προσφέρουν εθελοντικά οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού «Μαγεμένο Στρατόπεδο», για να ενισχυθούν συνάνθρωποί μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά, θα προσφέρουν την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, μέσα στο Μαγεμένο Στρατόπεδο, με τη διακριτικότητα που απαιτείται, γεύματα αγάπης σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310020160 (Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 09.00-14.00) καθώς και στις γραμμές 6977 360144, 6948 234286, 6937 760946
1 map magemeno 2018
XORHGOI20182019 MAGEMENO
320 X 200μ διατρητο με συνοδευτικα ξυλα

              

Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!