Εορταστική Νύχτα με τη Νέα Χορωδία στο «Μελίνα Μερκούρη» στην Καλαμαριά στις 9 Δεκεμβρίου


Καλαμαριά    30 – 11-  2018       

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορταστική Νύχτα με τη Νέα Χορωδία στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 9 Δεκεμβρίου

Μια παράσταση  που φιλοδοξεί να μεταφέρει το πνεύμα των εορτών  με μουσικές από το ελληνικό και διεθνές εορταστικό ρεπερτόριο, αφιερωμένη στα Aνθρώπινα Δικαιώματα, πραγματοποιεί η Νέα Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς.

Η συναυλία με τίτλο «Εορταστική Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 9 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Μεταμορφώσεως 7-9), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωστή Παπάζογλου.

Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι «Εν Χορώ», η Χορωδία Ταγαράδων Δήμου Θέρμης, η Χορωδία της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η Χορωδία Ισραηλιτικής Κοινότητας, η SYNaulos-Flauti dolce ehsemble και η Kalamaria Symphonic ensemble.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με αριθμημένα δελτία τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από την είσοδο του Θεάτρου, πριν από την εκδήλωση.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!