«Καπέλωμα» της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου απο την πρόεδρο καταγγέλλουν οι πρόεδροι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής


Είναι πρωτοφανές το «καπέλωμα» της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρόωρη δημόσια τοποθέτηση της Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, περί της στήριξης της στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου υποψηφίου για τον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Είναι πρωτοφανές το «καπέλωμα» της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου από αυτές τις δηλώσεις, η οποία ανερυθρίαστα χρησιμοποιεί το αξίωμα της υπέρ της πολιτικής υποστήριξης ενός υποψηφίου.
Εάν θέλει να κατέλθει στον «στίβο» της αυτοδιοίκησης, όπως έχει κάθε δικαίωμα, μπορεί το πράξει, αλλά πρώτα να παραιτηθεί.
Η θέση της ως Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου δεν της επιτρέπει να τοποθετείται δημόσια με τον τρόπο, που το έπραξε πρόσφατα υπέρ ενός υποψηφίου. Η παραίτηση είναι η μόνη καθαρή και έντιμη διέξοδος.
Όσο για την κριτική της για την σημερινή δημοτική αρχή, στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει με την παράταξη που είχε διοικήσει τον Δήμο την προηγούμενη τετραετία. Μια τετραετία όπου στην Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, δημιουργήθηκαν χρέη στους προμηθευτές, 670.000 ευρώ, που σήμερα το ποσό αυτό έχει σχεδόν μηδενιστεί. Επίσης να θυμίσουμε ότι πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε συνάντηση που έγινε, τα μέλη της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία και ολοκλήρωση των εργασιών στα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Όσον τώρα αφορά την Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, η προηγούμενη διοίκηση, δημιούργησε ένα χρέος άνω των 160.000 ευρώ [70.000 ευρώ στο φυσικό αέριο, 10.000 ευρώ στο μετοχικό ταμείο, 8.000 ευρώ στην εφορία, 10.000 ευρώ στο φοροτεχνικό γραφείο που συνεργάζονταν, 30.000 ευρώ στον ΟΤΕ, και σε αρκετούς ιδιώτες.], με άβαφα και ασυντήρητα σχολεία, και με δέντρα πάνω στις σκεπές. Σήμερα λοιπόν που μιλάμε στα σχολεία έγιναν παρεμβάσεις με βαψίματα, με επιδιορθώσεις, με ηχητικές εγκαταστάσεις, με εξωτερικούς προβολείς, με νέες αίθουσες καλιτεχνικών, με αγορές φωτοτυπικών, και με διάφορα άλλα, αφού καλύφτηκαν οι λειτουργικές δαπάνες. 
Τέλος αν η κα.πρόεδρος είχε τόσα ζητήματα με τα σχολεία, όφειλε να ενημερώσει τους γονείς, και όχι την παράταξή της, εκτός εάν θέλει να έρθει για να συνεχίσει το ανύπαρκτο έργο της προηγούμενης διοίκησης, γιατί πρέπει να την θυμίσουμε ότι η σημερινή έστρεψε την βάρκα στην σωστή κατεύθυνση, γιατί πηγαίναμε για πνιγμό.
Ευάγγελος Χατζηαντωνίου Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής


Παντελής Πορφυριάδης Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!