Ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης των αντιπροέδρων στη Ν.Δ.


ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ επί της ουσίας η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, όταν ρωτήθηκε -κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών- για τις πληροφορίες περί κατάργησης της θέσης των αντιπροέδρων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η κ. Σπυράκη επέλεξε να μιλήσει για την πεποίθησή της ότι η Ν.Δ. θα νικήσει στις εκλογές και να εξαπολύσει -για ακόμα μία φορά- επίθεση κατά της κυβέρνησης. Έτσι, η κ. Σπυράκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταργηθεί η θέση του αντιπροέδρου.
Η ερώτηση που τέθηκε στην κ. Σπυράκη ήταν σαφής:
Στο επικείμενο συνέδριο της Ν.Δ. θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στη δομή του κόμματος; Για παράδειγμα, κατάργηση της θέσης των αντιπροέδρων. Είναι ένα σενάριο που έχει γραφτεί και συζητηθεί κατά καιρούς.
Η απάντηση της κ. Σπυράκη ήταν η παρακάτω:
Δεν έχω να μιλήσω για σενάρια. 
Αυτό που μπορώ να σας βεβαιώσω είναι ότι  η Νέα Δημοκρατία βαδίζει με όλα της τα στελέχη για τη νίκη στις εκλογές. Είναι μία νίκη η οποία φαίνεται ότι βασίζεται στην πεποίθηση των περισσοτέρων πολιτών ότι η χώρα αξίζει καλύτερα. Η  χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, που έχει σχέδιο, που έχει προοπτική, που μπορεί να δώσει στην Ελλάδα τις χαμένες δυνατότητες που έως τώρα στέρησαν οι κύριοι Τσίπρας και  Καμμένος με τη συμμαχία τους.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!