Δήλωση στήριξης του Δαμιανού Ιωσηφίδη στον Αστέριο Γαβότση

Δήλωση για Δαμιανό Ιωσηφίδη
«Καλωσορίζουμε τον Δαμιανό Ιωσηφίδη στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης «Πολιτείας με Όραμα». Είναι σημαντική η προσθήκη  στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ενός ανθρώπου νέου, μορφωμένου, οικογενειάρχη, που προέρχεται από μια αυτοδιοικητική οικογένεια με εμπειρίες ετών και που τον χαρακτηρίζει η διάθεση για προσφορά στα κοινά, καθώς και στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Η «Πολιτεία με Όραμα» δίνει καθημερινά την μάχη της αυτοδιοίκησης και της επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας  και πρωτοβουλίες, όπως η συμπόρευση μαζί μας του Δαμιανού Ιωσηφίδη, μας καθιστούν πιο ισχυρούς. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία». 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση για συστράτευση των νέων ανθρώπων με την παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήμο Ωραιοκάστρου, θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των συμπολιτών μας και τους ζητώ να με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους προκειμένου να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Ως νέος επιστήμονας και πατέρας, μόνη φιλοδοξία έχω να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι στον κοινό αγώνα της Πολιτείας Με Όραμα για έναν Δήμο ανοιχτό, σύγχρονο και λειτουργικό, ο οποίος  έχει ως πρώτη προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινής ζωής του δημότη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!