Εγκαίνια των νέων γραφείων του δικηγόρου Παρ. Αρείω Πάγο Παναγιώτη Γεωργιάδη




Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του γνωστού δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ι. Γεωργιάδη . 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πολιτευτής  κ.  Μανώλης Λαμτζίδης τ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της κίνησης δικηγόρων, Πρωτοβουλία για την Ειρήνη την Δημοκρατία και την Συνεργασία στα Βαλκάνια, 
Η τ. Ταμίας του ΔΣΘ δικηγόρος Έρση Φωτοπούλου, 
Η πολιτεύτρια και μέλος της κεντρικής επιτροπής του Σύριζα κα. Δήμητρα Θωμά, 
Ο Πρόεδρος της Δικηγορικής Συνεργασίας και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης δικηγόρος κ. Αθανάσιος Αλεξόπουλος το μέλος του ΔΣΘ δικηγόρος κ. Ηλίας Γκίνης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δέλτα και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας κ. Ευάγγελος Βαμβάκος, ο διαπρεπής δικηγόρος και πρώτην νομικός σύμβουλος του ΣΑΕ κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος και βαλκανιονίκης Δημήτριος Πατρώνης, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Δημοσθένης Ψηφίδης, ο γνωστός διαφημιστής κ. Δημήτριος Πυλαρινός, ο επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Συλαίος και λοιποί επιφανείς δικηγόροι και επιχειρηματίες της πόλης μας..





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!