ΔΑΣΩ βόλει: Νίκη τετράδας

Το ΔΑΣΩ κέρδισε , στο γήπεδο Αγ. Θεράποντα την νεανική ομάδα της ΑΕΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ με σκορ 1-3.
             Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με το σκορ να εναλλάσσεται και στα τέσσερα σετ. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ όπου η ομάδα του ΔΑΣΩ έβγαλε αντίδραση και με ένα 8-1 στο τέλος κέρδισε το σετ. Στα μέσα του τρίτου σετ ήρθε ο τραυματισμός της πασαδόρου και αρχηγού την ΑΕΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ Μάγδας Πετίδου, αποχώρησε και δεν επανήλθε στον αγώνα.
            Με την νίκη αυτή και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα του ΔΑΣΩ  εδραιώθηκε στην τετράδα της βαθμολογίας.

Τα σετ : 24-26, 22-25, 28-26, 17-25     
Α.Ε.N. ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ  (Πετίδης-Καλφιδου) : Μπλάση(λ), Κακκαβά, Γούλια, Καλτουρμίδου, Πετίδου, Κουτσομάρκου, Καρυπίδου, Δατσέρη, Ζάρλα, Κανέλλου, Θεμιστοκλάκου, Τσιλίγκου, Κοτζατίσογλου, Σταυρίδου.           
                 
ΔΑΣΩ (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Δόση, Μπαχαράκη, Καριοφυλλίδου, Χ΄ιωακείμ, Σκουλούδη, Γεωργιάδου(λ), Παπαδοπούλου, Γκούντα, Μαλίκα, , Μπόσμαλη, Καλομοίρη, Χ΄αντωνίου, Σιάκη(λ).

Διαιτητής   : Τσιούλα Μαρία
Σημειωτής : Βέτσος  Αναστάσιος

Την Κυριακή 23.12.18 στις 18:00 στο ίδιο γήπεδο του Αγ. Θεράποντα, η γυναικεία  ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!