Δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί στη θάλασσα σε Θεσσαλονίκη και Θάσο


Δυο πτώματα ανδρών εντόπισαν οι λιμενικές αρχές την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη και στη Θάσο. Το ένα ανήκει σε 40χρονο Ελληνα και εντοπίστηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Μεγάρου Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.
Ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή στελεχών της υπηρεσίας ΕΜΑΚ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου αφού αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Το δεύτερο, βρέθηκε το απόγευμα, στη θαλάσσια περιοχή Παναγιάς της Θάσου. Ανήκει σε άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, περίπου 50-55 ετών, ύψους 1,80μ, με ξανθά μαλλιά, φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, μπλούζα μαύρη και μπορντό, ζακέτα γκρι με κουκούλα, μποτάκια μαύρα δερμάτινα και έφερε ένα λεπτό δερμάτινο βραχιόλι στο δεξί του χέρι.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!